Rendezvények

Ahogy már a nyitóoldalon is feltüntettük a hely lehetőségei végtelenek, csak az Ön képzelete és elvárásai szabnak határt, mi a hely adottságai alapján a kéréseiknek minden alkalommal próbálunk maximálisan megfelelni!


Családi és baráti összejövetelek, vállalati rendezvények, konferenciák

  • A hely befogadóképessége tavasztól-őszig a teljes területet magában foglalja, a belső helyiségek mellett a terasz és a hozzá tartozó zöld terület is használható.
  • A zárt, belső helyiségben lehetőség van kivetítő használatára, így prezentációk előadására is mód van.
  • Ha igénylik, autentikus görög zene és táncbemutatót is tudunk nyújtani.

Koncertek, disco-folklór, nosztalgia zenés est, motoros-, autós találkozók

A nagy nyílt terület adta lehetőségeket lehet felhasználni, ahová akár több száz néző is nyugodtan kilátogathat és kulturált körülmények között tud szórakozni.

  • vendéglátó egységünk sátrakkal és asztalokkal is ki tud vonulni és ellátni a szórakozó nézősereget,
  • felmerülő igényeiket próbáljuk mindig a leggyorsabban és legjobban megoldani,
  • ha igénylik, autentikus görög zene és táncbemutatót is tudunk nyújtani.

Mindenkit várunk nagy szeretettel! Személyesen látogasson ki és tekintse meg a helyszínt!


Tekintse meg "Az aranyemberek nyomában" c. rendezvényünkön készült képeinket

Az ételeink között eredeti görög receptek alapján elkészített fogások is találhatóak (főételek, saláták, édességek).

Egy eredeti görög recept, hogy meghozzuk kedvét egy kis falatozásra és mulatozásra:


Lukumadesz (mézes fánk)

Hozzávalók:

3 dkg friss élesztő
1 kg liszt
1 teáskanál cukor
olaj a kisütéshez
méz
fahéj

Elkészítés menete:

Az élesztőt 25 dkg liszttel, a cukorral és egy kis langyos vízzel tálban sima tésztává gyúrjuk. A tálat konyharuhával letakarjuk és meleg helyen pihentetjük, amíg a térfogata a kétszeresére nem nő. A maradék liszttel és annyi vízzel amennyit felvesz sima tésztává dolgozzuk össze. A tálat ismét letakarjuk, majd a tésztát újból ezúttal kb. 1,5 óráig kelesztjük amíg a felszínén kis hólyagok nem képződnek.

Ezután serpenyőben vagy lábasban felforrósítjuk az olajat. A tésztából kanállal kis gombócokat szaggatunk és a forró olajba csúsztatjuk őket. A fánkokat bő olajban addig sütjük, míg ropogósak és aranyszínűek nem lesznek. Ekkor kiemeljük őket és konyhai papírtörlőn leitatjuk róluk az olajat. Végül tálra tesszük őket és mézzel bőségesen meglocsoljuk.

Jó étvágyat hozzá!

LeksakerIndexLeksakerOnlineBarnOchBabyBarnKläderForum